Мастер-11 ООД. Официален дистрибутор за България на индустриални масла CASTROL, KLUTHE, TOTAL

Мастер-11 ООД е официален дистрибутор на индустриални масла с марките CASTROL, KLUTHE, TOTAL за България

“Мастер-11” ООД, като официален представител за индустриалните продукти на CASTROL, KLUTHE, TOTAL, следва само най-високите стандарти.

- Складирането и поддържането на пълна гама от индустриални продукти осигурява навременно и качествено задоволяване да Вашите производствени нужди.

- При всяка доставка се прилагат сертификати за качество, произход и инструкции за безопасна употреба и съхранение.

- Чрез свой представител „Мастер-11” е готова да Ви осигури текущи технически консултации и контрол на металорежещите емулсии, като при необходимост се прилагат мероприятия за повишаване тяхната ефективност и поддържането им в най-добро състояние.

- „Мастер 11” Ви предлага една възможност да съчетаете продукти и сервиз, което Ви дава сигурността, че използвате най-добрата индустриална практика.

- Като официален представител на продукти и сервиз от световен клас, „Мастер 11” ще Ви помогне при избора на най-добрата възможна индустриална практика чрез своя дългогодишен опит и познание в производствените процеси.

- Ако се стремите към увеличаване на коефициента на полезно действие, безопасна работна среда, намаляване на производствените разходи, качествени крайни и междинни продукти, удължаване живота на инструментите .... ние Ви препоръчваме индустриалните продукти на Castrol, Kluthe, Total!